Tople grede

Različice

Mimo Small

Velikost: 210x85x40
Material: Original Lexan debeline 4mm z kvalitetno enostransko UV zaščito. Vse okovje je iz nerjavečih materialov.
Cena: 152,93€

Mimo Min

Velikost: 210x100x50
Material: Original Lexan debeline 4,5mm z kvalitetno obojestransko UV zaščito. Vse okovje je iz nerjavečih materialov.
Cena: 186,18€

Mimo Medium

Velikost: 210x115x60
Material: Original Lexan debeline 4,5mm z kvalitetno obojestransko UV zaščito. Vse okovje je iz nerjavečih materialov.
Cena: 218,44€

Mimo Max

Velikost: 210x130x70
Material: Original Lexan debeline 6mm z kvalitetno obojestransko UV zaščito. Vse okovje je iz nerjavečih materialov.
Cena: 249,02€

NakupPodatki o kupcu


Lastnosti

Inovativnost

Tople grede MIMO so patentirane na patentnem uradu in so plod našega znanja in razvoja. Inovativnost je v tem, da deluje na principu loka in tetive brez podkonstrukcije, hkrati imajo rešen sistem prezračevanja.

Kvaliteta

Tople grede MIMO so izdelane iz najkvalitetnejših dvoslojnih polikarbonatnih plošč in nerjavnega okovja. Zaradi kvalitetnih materialov imajo dolgo življenjsko dobo in tudi po mnogih letih skoraj ne porumenijo. Polikarbonatne plošče LEXAN so obojestransko kvalitetno UV zaščitene in imajo 10 letno garancijo na rumenenje. (Slaba kvaliteta plošč namreč pomeni, da se v nekaj letih drastično zmanjša dotok svetlobe, in da tako ploščo naluknja že majhna toča.)

Izolativnost

Ker so plošče dvoslojne je greda termo-izolativna. Zaradi te lastnosti dosežemo, da čez dan akumulirana toplota tudi ponoči ostane pod toplo gredo.

Zračenje

Zaradi inovativnega sistema zračenja, se čez dan izpod toplih gred odvaja odvečna toplota in dovaja svež zrak, ki ga rastline potrebujejo za rast.

Teža

Naša topla greda je izjemno lahka, saj je brez podkonstrukcije, in se jo da enostavno prenašati.

Večnamenskost

Našo toplo gredo lahko uporabite za mnogo namenov: Kot toplo gredo, ki jo postavite nekam na vrt. Ko se pokaže potreba nekje drugje, jo enostavno brez truda prestavite. Uporabite jo lahko kot zaščito posevka pred pozebo, ptiči in nekaterimi škodljivci. Z njo vrtičkarsko sezono začnemo prej in jo tudi podaljšamo v jesen. Lahko jo uporabimo kot pokrov na visoki gredi ali pa kot streho za paradižnik.

Praktičnost

Pri nakupu je topla greda MIMO običajno zvita in zapakirana v obliko solze, kar pomeni da gre tudi v marsikateri osebni avtomobil. Ko jo doma odpakiramo, je praktično že postavljena. Le še kakšno minuto je potrebno da je pripravljena za uporabo. Ko je ne potrebujemo več, jo enostavno razstavimo in poravnane plošče prislonimo ob zid. Tako spravljena, zaseda zelo malo prostora.